Design magazin
Design magazin
Fülbevalók És Gyűrű

Vivit Collection

Fülbevalók És Gyűrű A természetben található formák ihlette, a Vivit Collection érdekes és kíváncsi képet érzékel a hosszúkás formák és a kavargó vonalak alapján. A Vivit darabok hajlított 18 ezer sárga arany lapból állnak, külső felületükön fekete ródium borítással. A levél alakú fülbevalók körülveszik a fülbevalókat, így a természetes mozgások érdekes táncot hoznak létre a fekete és az arany között - elrejtik és felfedik alatta lévő sárga aranyat. A gyűjtemény formáinak önelégtelensége és ergonómiai tulajdonságai lenyűgöző fény, árnyékok, tükröződés és visszatükröződés játékot jelentenek.

Projekt neve : Vivit Collection, A tervezők neve : Brazil & Murgel, Ügyfél neve : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Fülbevalók És Gyűrű

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.