Design magazin
Design magazin
Asztal

Tavolo Livelli

Asztal A Tavolo Livelli arról szól, hogy hasznos teret teremtsen elfeledett helyekben. A Tavolo Livelli egy rétegelt asztal, két asztallapú asztal. A két asztallap közötti hely felhasználható laptopok, könyvek, folyóiratok stb. Tárolására. Az átlósan elhelyezett lábak szépen elhalványuló árnyékot hoznak létre a két asztallap között, az Ön észlelésével játszik. Az összes X és Y felület - asztallapok és lábak - azonos vastagságú.

Projekt neve : Tavolo Livelli, A tervezők neve : Wouter van Riet Paap, Ügyfél neve : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Asztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.