Design magazin
Design magazin
Lámpa

Schon

Lámpa Ennek az egyedülálló lámpanak a fényforrása a teljes alak közepén helyezkedik el, így lágy és egyenletes fényforrást világít meg. A világos felületek elválaszthatók a főtesttől, így az egyszerű karosszéria alakja alsó részekkel, valamint az energiamegtakarítás az alacsony villamosenergia-fogyasztás révén extra tulajdonságot jelent. A lámpák be- és kikapcsolására szolgáló, érinthető testek is egyedülálló modern jellemzője ennek az egyedi fénynek. Az kifejezés világításbeli különbségekhez vezet, és a lámpa megvilágítását megtervezték. A legtöbb fény a lámpákból kábult, hogy a néző nem fogja kihasználni a fény előnyeit. Szép élni.

Projekt neve : Schon, A tervezők neve : Mostafa Arvand, Ügyfél neve : Deco Light Group Co..

Schon Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.