Design magazin
Design magazin
A Grafikai Áttörés

The Graphic Design in Media Conception

A Grafikai Áttörés Ez a könyv a grafikai tervezésről szól; kifejezetten bemutatja a formatervezési struktúrát, mint a folyamatot, amely a különböző kultúrájú közönségekkel való kommunikációhoz a tervezési módszereken keresztül magában foglalja a grafikai tervezés mint szerep jelentését, a tervezési folyamatokat mint technikákat, a márkajelzést mint a piaci összefüggést, a csomagolástervezést a elkészített sablonok, és nagyon képzeletbeli alkotók alkotásait tartalmazza, amelyek a tervezés alapelveinek jelzésére szolgálnak.

Projekt neve : The Graphic Design in Media Conception, A tervezők neve : Shadi Al Hroub, Ügyfél neve : Author | Shadi Al Hroub.

The Graphic Design in Media Conception A Grafikai Áttörés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.