Design magazin
Design magazin
A Wellness Központ

Yoga Center

A Wellness Központ A Kuwait City legforgalmasabb kerületében található Jógaközpont egy kísérlet a Jassim-torony alagsorának újjáélesztésére. A projekt helyzete ritka volt. Ez azonban kísérlet volt arra, hogy nőket szolgáltasson mind a város határain belül, mind a környező lakóövezetekből. A közepén található fogadóterület összekapcsolódik a szekrényekkel és az irodai területekkel, lehetővé téve a tagok zökkenőmentes áramlását. A Locker területet ezután igazítják a lábmosó területhez, amely jelzi a „cipőmentes zónát”. Innentől kezdve a folyosó és olvasóterem vezet a három jóga terembe.

Projekt neve : Yoga Center , A tervezők neve : Rashed Alfoudari, Ügyfél neve : The Yoga Center .

Yoga Center  A Wellness Központ

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.