Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Osaka

Az Étterem Az Itaim Bibi szomszédban (Sao Paulo, Brazília) található Oszaka büszkén mutatja be építészetét, intim és barátságos légkört kínálva különféle tereiben. Az utca melletti kültéri terasz a zöld és a modern udvar bejárata, a belső, a külső és a természet közötti kapcsolat. A magán és kifinomult esztétika természetes elemek, például fa, kövek, vas és textil felhasználásával valósult meg. A gyengén megvilágított lamella tetőrendszert és a fa rácsos munkákat alaposan megvizsgálták a harmonizáló belsőépítészet befejezése és a különböző környezetek kialakítása érdekében.

Projekt neve : Osaka , A tervezők neve : Ariel Chemi, Ügyfél neve : Osaka.

Osaka  Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.