Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Osaka

Az Étterem Az Itaim Bibi szomszédban (Sao Paulo, Brazília) található Oszaka büszkén mutatja be építészetét, intim és barátságos légkört kínálva különféle tereiben. Az utca melletti kültéri terasz a zöld és a modern udvar bejárata, a belső, a külső és a természet közötti kapcsolat. A magán és kifinomult esztétika természetes elemek, például fa, kövek, vas és textil felhasználásával valósult meg. A gyengén megvilágított lamella tetőrendszert és a fa rácsos munkákat alaposan megvizsgálták a harmonizáló belsőépítészet befejezése és a különböző környezetek kialakítása érdekében.

Projekt neve : Osaka , A tervezők neve : Ariel Chemi, Ügyfél neve : Osaka.

Osaka  Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.