Design magazin
Design magazin
Hintaszék

xifix2base rocking-chair-one

Hintaszék A hintaszék kialakítása a szükséges fizikán és anyagon alapszik - egy végtelen csővel. A stabilitást a hurok-formával érjük el. További konstrukciókra és csatlakozásokra nincs szükség. A széknek nincs sarka, csak ívek - harmonikus ívek. Vékony és barátságos hintaszék - díszek és kiegészítő konstrukciók nélkül. Úgy tervezték, hogy pihenjen olyan területeken, mint a nappali. Az egycsöves minimalizált szerkezet azonnal látható.

Projekt neve : xifix2base rocking-chair-one, A tervezők neve : Juergen Josef Goetzmann, Ügyfél neve : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Hintaszék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.