Design magazin
Design magazin
A Poszter

50s news-gift paper

A Poszter Visszatérve a napokra, amikor a szingapúri kiskereskedők újságokat használtak az áruk csomagolására, ez az 1950-es évek ihlette ajándékpapír nosztalgikus emlékeket idéz elő azokról a napokról. Az 1950-es évek főbb hírei és legfontosabb történetei szintén érdekes identitásforrást alkotnak, segítve a fiatalabb generációt a jelen és a múlt összekapcsolásában. A régi újságpapír tetején alkalmazott élénk kínai tipográfia keveréke a hagyományos és a kortárs, miközben teljesen friss fellebbezést és ajándékcsomagolást készít minden alkalomra. Plakátokként is megjeleníthetők.

Projekt neve : 50s news-gift paper, A tervezők neve : Jesvin Yeo, Ügyfél neve : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper A Poszter

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.