Design magazin
Design magazin
Lemez

1hand plate

Lemez Kézi lemez: Legyél jobb szerver. Csak az egyik kezével vigye magával a pohár bort és lemezt. A lemez könnyűsúlyú, és a garnélarák egyedi alakja biztonságosan a tenyerében fekszik. Nagyon hasznos mindenféle eseménynél. Partik, fogadások, ünnepségek és így tovább. Mindig szabad keze van az új finom ételek felhelyezéséhez lemezon, szabad kezet kezet rázva, vagy csak szabad keze gesztusokhoz. Kápráztassa el vendégeit, és hagyja, hogy élvezhessék az állandó büfé hirtelen könnyedét.

Projekt neve : 1hand plate, A tervezők neve : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Ügyfél neve : Joannes Petersen.

1hand plate Lemez

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.