Design magazin
Design magazin
Motoros Fűrész

Rotation Saw

Motoros Fűrész Egy láncfűrész forgó fogantyúval. Ennek a láncnak olyan fogantyúja van, amely 360 ° -kal elfordul, és előre meghatározott szögekben megáll. Általában az emberek a fákat vízszintesen vagy függőlegesen vágják, fűrészüket bizonyos szögben elfordítva, vagy testrészeiket ferde vagy megdöntve. Sajnos a fűrész gyakran lecsúszik a felhasználó fogásáról, vagy a felhasználónak kellemetlen helyzetben kell dolgoznia, ami sérüléseket okozhat. Az ilyen hátrányok kiküszöbölése érdekében a javasolt fűrészt forgó fogantyúval kell felszerelni, hogy a felhasználó beállítsa a vágási szöget.

Projekt neve : Rotation Saw, A tervezők neve : Hoyoung Lee, Ügyfél neve : DESIGNSORI.

Rotation Saw Motoros Fűrész

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.