Design magazin
Design magazin
Mosdó

Angle

Mosdó A világon sok kiváló formatervezésű mosdó található. De felajánljuk, hogy e tekintetben új szemszögből tekintjük meg. Lehetőséget akarunk adni arra, hogy élvezze a mosogató használatának folyamatát, és elrejtse a szükséges, de esztétikai szempontból nem szükséges esztétikai részleteket, mint a csatorna. A „szög” lakonikus kialakítású, amelyben minden részlet átgondolt a kényelmes használathoz és a tisztítórendszerhez. Használat közben nem figyeli a lefolyó lyukat, minden úgy néz ki, mintha a víz egyszerűen eltűnt. Ezt az optikai illúzióval társított hatást a mosogató felületeinek különleges elhelyezkedésével érik el.

Projekt neve : Angle, A tervezők neve : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Ügyfél neve : ARCHITIME design group.

Angle Mosdó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.