Design magazin
Design magazin
Mosdó

Angle

Mosdó A világon sok kiváló formatervezésű mosdó található. De felajánljuk, hogy e tekintetben új szemszögből tekintjük meg. Lehetőséget akarunk adni arra, hogy élvezze a mosogató használatának folyamatát, és elrejtse a szükséges, de esztétikai szempontból nem szükséges esztétikai részleteket, mint a csatorna. A „szög” lakonikus kialakítású, amelyben minden részlet átgondolt a kényelmes használathoz és a tisztítórendszerhez. Használat közben nem figyeli a lefolyó lyukat, minden úgy néz ki, mintha a víz egyszerűen eltűnt. Ezt az optikai illúzióval társított hatást a mosogató felületeinek különleges elhelyezkedésével érik el.

Projekt neve : Angle, A tervezők neve : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Ügyfél neve : ARCHITIME design group.

Angle Mosdó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.