Design magazin
Design magazin
A Kerekes Rakodó

Arm Loader

A Kerekes Rakodó A rakodógép, amely többnyire egyenetlen talajon működik, súlyos mozgásszervi betegséget okozhat a sofőrnél, és gyors fáradtságot okozhat. Az 'ARM LOADER' azonban lehetővé teszi a koordináták felismerését a földön, elősegíti a vezetőülés stabilitását és nem ingadozását. Ezért elősegíti a járművezetőt, hogy ne fáradjon és fárasztja a munkáját biztonságosan.

Projekt neve : Arm Loader, A tervezők neve : Hoyoung Lee, Ügyfél neve : DESIGNSORI.

Arm Loader A Kerekes Rakodó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.