Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás

PetitAna

A Márka Identitás PetitAna - Kézzel készített cucc elegáns baba számára, különféle csecsemők számára készült ruhadarabok (ruhák, kiegészítők, bútorok, óvodai kiegészítők, játékok). A márkanevet az Anastasia tervezőnév rövid formájának és a „Petit” francia szónak a kombinációja ihlette, ami azt jelenti, hogy baba, gyerek, csecsemő. A kézzel írott név hangsúlyozza azt a tényt, hogy a termékek kézzel készülnek. A színpaletta és a kecses grafikai elemek a kifinomult tervezői megközelítést tükrözik e márka alkotóelemeiben.

Projekt neve : PetitAna, A tervezők neve : Anastasia Smyslova, Ügyfél neve : AnaStasia art&design.

PetitAna A Márka Identitás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.