Design magazin
Design magazin
A Többfunkciós Bútor

Screw Chair

A Többfunkciós Bútor A manapság a vállalkozói életben a középosztály és az alacsony jövedelmű társadalom a leggazdaságosabb nyomás alatt van, ezért inkább az egyszerű, olcsó és használt bútorok iránt érdeklődnek, mint az elegáns tervek miatt. azt használja, amely növeli a többszörös termék igényét. Ennek a mintának a fő felhasználása egy szék. A szék olyan részeinek elmozdításával, amelyek csavarokkal vannak összekötve, a többi olyan, mint az asztal és a polc, amire szükségünk lehet. Ezenkívül a szék alkatrészei összegyűlhetnek a dobozban, amely a forma fő része.

Projekt neve : Screw Chair, A tervezők neve : Arash Shojaei, Ügyfél neve : Arshida.

Screw Chair A Többfunkciós Bútor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.