Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Szék

charchoob

A Multifunkcionális Szék A termék köbös formája stabil és kiegyensúlyozott minden irányban. Ezenkívül a termék háromutas felhasználása formális, informális és barátságos etikettben csak a székek 90 fokos elfordításával lehetséges. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen (4 kg), figyelembe véve annak funkcionalitását. Ezt a célt könnyű anyagok és szentélyes keretek kiválasztásával érik el, hogy a termék tömege a lehető legalacsonyabb maradjon.

Projekt neve : charchoob, A tervezők neve : Arash Shojaei, Ügyfél neve : Arshida.

charchoob A Multifunkcionális Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.