Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Szék

charchoob

A Multifunkcionális Szék A termék köbös formája stabil és kiegyensúlyozott minden irányban. Ezenkívül a termék háromutas felhasználása formális, informális és barátságos etikettben csak a székek 90 fokos elfordításával lehetséges. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb legyen (4 kg), figyelembe véve annak funkcionalitását. Ezt a célt könnyű anyagok és szentélyes keretek kiválasztásával érik el, hogy a termék tömege a lehető legalacsonyabb maradjon.

Projekt neve : charchoob, A tervezők neve : Arash Shojaei, Ügyfél neve : Arshida.

charchoob A Multifunkcionális Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.