Design magazin
Design magazin
A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Tria Set Top Box

A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz A Tria a Vestel egyik legújabb intelligens set top boxja, amely digitális műsorszórási technológiát kínál a TV-felhasználók számára. Tria legfontosabb szereplője a "rejtett szellőzés". A rejtett szellőzés lehetővé teszi egyedi és egyszerű tervek készítését. A műanyag burkolat belsejében azonban van egy fémtok, amelyet a termék túlmelegedésének megakadályozására használnak. A doboz egyéb műszaki tulajdonságai: teljes technológiai funkciókat biztosít, például különféle média (zene, videó, fénykép) lejátszását az interneten és a személyes médiatárolókon keresztül. A Tria operációs rendszere az Android V4.2 Jelly Bean rendszer.

Projekt neve : Tria Set Top Box, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box A Digitális Videó Műsorszóró Eszköz

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.