Design magazin
Design magazin
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box A NOSE az egyik legújabb Smart Set Top Box vállalat, amely digitális műsorszórási technológiát kínál a TV-felhasználók számára. A NOSE legfontosabb szereplője a "rejtett szellőzés". A rejtett szellőzés lehetővé teszi egyedi és egyszerű tervek készítését. A műanyag burkolat belsejében van egy fémtok, amelyet a termék túlmelegedésének megakadályozására használnak.

Projekt neve : NOSE Set Top Box, A tervezők neve : Vestel ID Team, Ügyfél neve : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.