Design magazin
Design magazin
Bross

Chiromancy

Bross Minden ember egyedi és eredeti. Ez még az ujjaink mintáinál is nyilvánvaló. A húzott vonalak és a kezünk jelei is nagyon eredetiek. Ezen felül mindenkinek van egy sor köve, amelyek minőségi szempontból közel állnak hozzájuk, vagy személyes eseményekhez kapcsolódnak. Ezek a tulajdonságok annyira tanulságos és vonzóvá teszik a gondolkodó megfigyelőt, hogy lehetővé tegyék személyre szabott ékszerek készítését ezen vonalak és az egyes dolgok jelei alapján. Ez a fajta dísz és ékszer képezi a Személyes Művészeti Kódot

Projekt neve : Chiromancy, A tervezők neve : Victor A. Syrnev, Ügyfél neve : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Bross

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.