Design magazin
Design magazin
A Porzsák És A Seprű

Ropo

A Porzsák És A Seprű A Ropo egy önkiegyensúlyozó porzsák és seprű koncepció, amely soha nem esik le a földre. A poros tartály alsó rekeszében található víztartály kis súlyának köszönhetően a Ropo természetesen kiegyensúlyozottan tartja magát. Miután a port könnyen megtisztította a porzsák egyenes ajka segítségével, a felhasználók összekavarhatják a seprűt és a porzsákot, és egyetlen egységként elhelyezhetik anélkül, hogy aggódnának, hogy leesik. A modern organikus forma célja az egyszerűség megteremtése a belső terekben, és a rántható, hevedergörgő funkció a talajtisztítás közben szórakoztatja a felhasználókat.

Projekt neve : Ropo, A tervezők neve : Berk Ilhan, Ügyfél neve : .

Ropo A Porzsák És A Seprű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.