Design magazin
Design magazin
Széklet

Musketeers

Széklet Egyszerű. Elegáns. Funkcionális. A testőrök háromlábú, szénsavas porból bevont fémből készültek, alakjukba hajlítva lézerrel vágott fa lábakkal. Geometriailag bebizonyosodott, hogy a háromlábú alap valóban stabilabb és kevésbé esélye annak, hogy megmozduljon, mint négy. Kiváló egyensúly és funkcionalitás, a testőrök eleganciája modernista megjelenésével tökéletes szobává teszi. Tudjon meg többet: www.rachelledagnalan.com

Projekt neve : Musketeers, A tervezők neve : Rachelle Dagñalan, Ügyfél neve : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Széklet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.