Design magazin
Design magazin
A Rocker And Slide

2-in-1 Slide to Rocker

A Rocker And Slide A 2 az 1-ben csúsztatás Rocker-re könnyedén átalakul a rockerről csúszdá, hogy két szórakoztató játékmódot kínáljon. Csúsztatható módban vannak texturált lépések és biztos fogású fogantyúk, valamint egy enyhén lejtős, 32 cm-es (81 cm-es) csúszda a kezdők számára; rocker módban az extra széles alap és a biztos fogású fogantyúk biztonságot nyújtanak a ringatás közben. Ez a termék ideális mind beltéri, mind kültéri használatra. Méretek: Csúszás: 33,3 "D x 19,7" Szélesség x 20,4 "H (85D x 50 W x 52 H cm) Kerek: 32" D x 19,7 "W x 20,4" H (81D x 50W x 52H cm) 1,5-3 éves korig alkalmas.

Projekt neve : 2-in-1 Slide to Rocker, A tervezők neve : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Ügyfél neve : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker A Rocker And Slide

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.