Design magazin
Design magazin
Az Irodai Kis Méretű

Conceptual Minimalism

Az Irodai Kis Méretű A belsőépítészet esztétikai, mégis nem funkcionális minimalizmusra van csíkkal díszítve. A nyitott alapterületet tiszta vonalak, nagy üvegezésű nyílások hangsúlyozzák, amelyek rengeteg természetes nappali fényt engednek be, lehetővé téve a vonal és a sík alapvető szerkezeti és esztétikai elemeit. A derékszögek hiánya szükségessé tette a tér dinamikusabb nézetének elfogadását, míg a világos színpalettának az anyag- és texturális változatossággal kombinált választása lehetővé teszi a tér és a funkció egységét. A befejezetlen betonfelület megemelkedik a falakhoz, hogy kontrasztot teremtsen a fehér-lágy és a durva-szürke között.

Projekt neve : Conceptual Minimalism, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Az Irodai Kis Méretű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.