Design magazin
Design magazin
A Fakanál

Balance

A Fakanál A főzéshez ideálisan kialakított és kiegyensúlyozott ez a körtefából készült kanál volt a kísérlet arra, hogy újrafogalmazom a főzőedények kialakítását az emberiség egyik legrégebbi anyagának a fa felhasználásával. A kanál tálát aszimmetrikusan faragták, hogy beleférjen a főzőedény sarkába. A fogantyút finom görbével alakították ki, amely ideális formát jelent a jobbkezes felhasználó számára. A lilaszív betét csíkja kevés karaktert és súlyt ad a kanál fogantyújának. A fogantyú alján levő sima felület lehetővé teszi, hogy a kanál önmagában az asztalon álljon.

Projekt neve : Balance, A tervezők neve : Christopher Han, Ügyfél neve : natural crafts by Chris Han.

Balance A Fakanál

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.