Design magazin
Design magazin
A Pad

S-Clutch

A Pad Az S-tengelykapcsoló-pad neve a tengelykapcsoló-táskákból származik, mivel inspirálja egy stílusos ikont, és fontos hozzájárulását a kiegészítőkhez és a stílushoz. Az S-hez a Menedékhely, a Kóbor, az Utca, a Napfény és az Űr érkezik. Ez egy pad, amely arra törekszik, hogy a városi tájképeken színesebb és emberi akcentust adjon, figyelembe véve a harmonikus szimbiózis és a lét alapvető értékeit. Miközben a gyermekszobában talált szeszélyes színt használja, elősegíti a városi élet játékos megközelítését, amelyet szó szerint komolyan kell venni.

Projekt neve : S-Clutch, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

S-Clutch A Pad

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.