Design magazin
Design magazin
A Többfunkciós Szekrény

Shanghai

A Többfunkciós Szekrény „Shanghai” multifunkcionális szekrény. A homlokzati minta és a lakonikus forma „dekoratív falként” funkcionál, és ez lehetővé teszi a szekrény dekoratív alkotóelemként való érzékelését. „All inclusive” rendszer: különféle térfogatú tárolóhelyeket tartalmaz; beépített éjjeliszekrények, amelyek a szekrény homlokzatának részét képezik, és amelyet egy homlokzati nyomással lehet megnyitni és bezárni; 2 beépített éjjeli lámpa, amely az ágy mindkét oldalán rejlik a kiemelkedő hangerő alatt. A szekrény fő része apró, fa alakú darab. 1500 darab kempából és 4500 darab fehérített tölgyből áll.

Projekt neve : Shanghai, A tervezők neve : Julia Subbotina, Ügyfél neve : Julia Subbotina.

Shanghai A Többfunkciós Szekrény

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.