Design magazin
Design magazin
Az Átalakítható Kanapé

Mäss

Az Átalakítható Kanapé Olyan moduláris kanapét akartam készíteni, amelyet több különálló ülésmegoldásba át lehet alakítani. Az egész bútor mindössze két különböző darabból áll, azonos alakúak, hogy különféle megoldásokat hozzanak létre. A fő szerkezet a kartámaszok azonos oldalsó alakja, de csak vastagabb. A kartámasz 180 fokkal elforgatható a bútor fő darabjának megváltoztatásához vagy folytatásához.

Projekt neve : Mäss, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : .

Mäss Az Átalakítható Kanapé

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.