Design magazin
Design magazin
Az Átalakítható Kanapé

Mäss

Az Átalakítható Kanapé Olyan moduláris kanapét akartam készíteni, amelyet több különálló ülésmegoldásba át lehet alakítani. Az egész bútor mindössze két különböző darabból áll, azonos alakúak, hogy különféle megoldásokat hozzanak létre. A fő szerkezet a kartámaszok azonos oldalsó alakja, de csak vastagabb. A kartámasz 180 fokkal elforgatható a bútor fő darabjának megváltoztatásához vagy folytatásához.

Projekt neve : Mäss, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : .

Mäss Az Átalakítható Kanapé

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.