Design magazin
Design magazin
Karkötő

Fred

Karkötő Számos különféle karkötő és karperec létezik: dizájnerek, arany, műanyag, olcsó és drága ... de gyönyörűek, amilyenek is, mind mindig egyszerűek és csak karkötők. Fred valami több. Ezek a mandzsetták egyszerűségükben újraélesztették a régi idők nemességét, mégis modernek. Mezítetlen kezekkel, selyem blúzokkal vagy fekete pulóverekkel is viselhetők, és mindig hozzá fognak adni a klasszikus osztályt a rajtuk lévőkhöz. Ezek a karkötők egyediek, mert párként érkeznek. Nagyon könnyűek, és emiatt viselhetetlenné válnak. Ha ezeket viseli, akkor az észrevehetően észrevehető!

Projekt neve : Fred, A tervezők neve : Diana Sokolic, Ügyfél neve : .

Fred Karkötő

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.