Design magazin
Design magazin
A Hiperkocsi

Shayton Equilibrium

A Hiperkocsi A Shayton egyensúly a tiszta hedonizmust, a négy kerekén keresztüli perverziót, a legtöbb ember számára elvont fogalmat és az álmok megvalósítását a szerencsés embereknek képviseli. Ez a végső öröm, egy új felfogás az egyik pontról a másikra való átjutáshoz, ahol a cél nem olyan fontos, mint a tapasztalat. Shayton arra törekszik, hogy felfedezzék az anyagi képességek korlátait, új alternatív zöld meghajtásokat és anyagokat teszteljen, amelyek javíthatják a teljesítményt, miközben megőrzik a hiperkocsi származását. Az ezt követő szakasz a befektető (k) megtalálása és a Shayton Egyensúly megvalósítása.

Projekt neve : Shayton Equilibrium, A tervezők neve : Andrej Stanta, Ügyfél neve : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium A Hiperkocsi

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.