Design magazin
Design magazin
Az Étterem

100 Bites Dessert

Az Étterem A harapás mint tervezési téma, a grafikus portrék, a fogmodellek, a hírességek fejének látványtervei mind kulcsfontosságúak, amelyek elősegítik az ügyfelek ízlelőbimbóinak megjelenését. A képzeletbeli barna és fehér grafikai mennyezetről a fehér szupergrafikus falig, a szépen elrendezett termékbemutató falig, a 100 különböző, évtizedeket ábrázoló, harapós ikonnal együtt, a gazdag fekete humor íze megzavarja.

Projekt neve : 100 Bites Dessert, A tervezők neve : Danny Chan, Ügyfél neve : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.