Design magazin
Design magazin
Naptár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Naptár A portál weboldal számára kifejlesztett és elkészített egyedi és játékos promóciós naptár a goo felhasználja a papír textúrákat, és elgondolkodik a funkcionalitáson. Ez a 2013-as kiadás egy naptár- és ütemterv-szervező, amelybe bele lehet foglalni az egész éven át tartó tervek és napi ütemtervek írására szolgáló helyet. A vastag minõségû papírt naptárhoz és az olcsó papírt, amely pontosan megfelel az ütemezõ jegyzetkészítéséhez, gondosan kiválasztottuk, és a létrehozott kontraszt naptárterv részeként illeszkedik. A kitöltési ütemezés-szervező hozzáadott funkciója révén tökéletesen felhasználóbarát asztali naptárként szolgál.

Projekt neve : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Naptár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.