Design magazin
Design magazin
A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.

Projekt neve : 5 Elemente, A tervezők neve : Valerii Sumilov, Ügyfél neve : Etiketka design agency.

5 Elemente A Borcímke

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.