Design magazin
Design magazin
A Rugalmas Iroda

Suivez le guide

A Rugalmas Iroda Ezt a koncepciót Nyugat-Flandria tartomány által szervezett tervpályázatra tervezték. A feladat az volt, hogy egy nagy üres helyet, amely több iroda közepén helyezkedik el, bútorokkal töltse ki, ahol a felhasználók összegyűlhetnek. A Suivez le útmutató egy 7 kötetből álló rétegelt lemez sorozat, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy másik tevékenységet végezzen. Könnyen megváltoztathatják az egyes dobozok helyét a szükséges funkciónak megfelelően. A „Suivez-le-guide” megszakad az irodai bútorok területén alkalmazott konvenciókkal. Ez a válasz a munkavégzés és a kommunikáció egyéb módjai iránti igényre.

Projekt neve : Suivez le guide, A tervezők neve : Five Am, Ügyfél neve : Five AM.

Suivez le guide A Rugalmas Iroda

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.