Design magazin
Design magazin
A Szék

YO

A Szék A YO a kényelmes ülések és a tiszta geometriai vonalak ergonómiai alapelveit követi, amelyek elvontan az „YO” betűket alkotják. Kontrasztot teremt a masszív, „férfi” faszerkezet és az ülés és a hátsó rész átlátszó, átlátszó „női” kompozit szövete között, 100% -ban újrahasznosított anyagból. A szövetek feszültségét a szálak (az úgynevezett „fűző”) összefonódásával érik el. A társalgószék kiegészül egy széken, amely 90 ° -kal elfordítva oldalsó asztalré válik. A sokféle színválaszték lehetővé teszi, hogy mindkettő könnyen illeszkedjen a különféle stílusok belső tereihez.

Projekt neve : YO, A tervezők neve : Rok Avsec, Ügyfél neve : ROPOT.

YO A Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.