Design magazin
Design magazin
A Nappali Szék

Cat's Cradle

A Nappali Szék Számjegyek vagy szálak, a jelenlegi tervezési folyamat dilema. Mindannyian kezdők, de néhányunknak dolgoznia kell rajta. A kezdő tervezők minden rendelkezésre álló technikát megfigyelnek, és megtanulnak néhányat. Idővel (~ 10 000 óra) olyan létesítményeket szerezünk, amelyek emelik / népszerűsítik / személyre teszik / gazdaságossá teszik játékunkat. Tehát lenyűgöz a jelenlegi iránti iránti elbűvölet, amely azt sugallja, hogy a formatervezés legalapvetőbb építőeleme a számjegy, könnyen irányítható. A szám nem életet generáló egység, pusztán kerekítés a legkevesebb közös nevezőhöz, amely kisebb, mint a rost. A formatervezés legalább szilánkok, szilánkok és rost.

Projekt neve : Cat's Cradle, A tervezők neve : Stoel Burrowes, Ügyfél neve : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle A Nappali Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.