Design magazin
Design magazin
A Nappali Szék

Cat's Cradle

A Nappali Szék Számjegyek vagy szálak, a jelenlegi tervezési folyamat dilema. Mindannyian kezdők, de néhányunknak dolgoznia kell rajta. A kezdő tervezők minden rendelkezésre álló technikát megfigyelnek, és megtanulnak néhányat. Idővel (~ 10 000 óra) olyan létesítményeket szerezünk, amelyek emelik / népszerűsítik / személyre teszik / gazdaságossá teszik játékunkat. Tehát lenyűgöz a jelenlegi iránti iránti elbűvölet, amely azt sugallja, hogy a formatervezés legalapvetőbb építőeleme a számjegy, könnyen irányítható. A szám nem életet generáló egység, pusztán kerekítés a legkevesebb közös nevezőhöz, amely kisebb, mint a rost. A formatervezés legalább szilánkok, szilánkok és rost.

Projekt neve : Cat's Cradle, A tervezők neve : Stoel Burrowes, Ügyfél neve : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle A Nappali Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.