Design magazin
Design magazin
Gyertyatartók

Hermanas

Gyertyatartók A Hermanas fa gyertyatartók családja. Olyanok, mint öt nővér (hermana), akik készek segíteni a hangulatos légkör megteremtésében. Minden gyertyatartó egyedi magasságú, így azok kombinálásával a normál tealámpák segítségével szimulálhatják a különféle méretű gyertyák világítóhatását. Ezek a gyertyatartók forgácsolt bükkből készültek. Különböző színűek vannak festetve, így elkészítheti saját kombinációját, hogy illeszkedjen a kedvenc helyéhez.

Projekt neve : Hermanas, A tervezők neve : Maurizio Capannesi, Ügyfél neve : .

Hermanas Gyertyatartók

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.