Design magazin
Design magazin
Az Úszó Üdülőhely És A Tengeri Obszervatórium

Pearl Atlantis

Az Úszó Üdülőhely És A Tengeri Obszervatórium Úszó, fenntartható üdülőhely és tengeri obszervatórium, amelyet elsősorban a Cagayan Ridge tengeri biológiai sokféleségű folyosóján, a Szulu-tengeren (kb. 200 km-re keletre a Puerto Princesa-tól, a Palawan partjától és 20 km-re északra a Tubbataha Reefs Természeti Park kerületétől) kell elhelyezni, ez megválaszolja hazánk szükségletét annak érdekében, hogy javítsuk az emberek tudatosságát a tengeri biológiai sokféleség megőrzésével kapcsolatban egy monumentális turisztikai mágnes felépítésével, amely révén országaink, a Fülöp-szigetek könnyen ismertek lehetnek.

Projekt neve : Pearl Atlantis, A tervezők neve : Maria Cecilia Garcia Cruz, Ügyfél neve : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Az Úszó Üdülőhely És A Tengeri Obszervatórium

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.