Design magazin
Design magazin
A Bank Hq Fióktelepe

DBS HQ

A Bank Hq Fióktelepe Az allen international feladata a legújabb banki technológiák bevezetése volt, hogy javítsák és javítsák az ügyfelek fióktelepi tapasztalatait a szingapúri Marina Bay Financial Center toronyban lévő új székhelyükön. Az így kapott lakossági bank kialakításánál mozgásérzékeny interaktív digitális üdvözlőfal, gyors kiszolgálóállomások vannak a gyors tranzakciókhoz és a bankjegy-segéd egységek felszerelése a félig magán tanácsadókba. A fióktelep egy 300 férőhelyes nézőtérrel és az első fióktelep-stúdióval is rendelkezik a Channel News Asia számára. Dedikált társalgók

Projekt neve : DBS HQ, A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

DBS HQ A Bank Hq Fióktelepe

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.