Design magazin
Design magazin
A Bank Hq Fióktelepe

DBS HQ

A Bank Hq Fióktelepe Az allen international feladata a legújabb banki technológiák bevezetése volt, hogy javítsák és javítsák az ügyfelek fióktelepi tapasztalatait a szingapúri Marina Bay Financial Center toronyban lévő új székhelyükön. Az így kapott lakossági bank kialakításánál mozgásérzékeny interaktív digitális üdvözlőfal, gyors kiszolgálóállomások vannak a gyors tranzakciókhoz és a bankjegy-segéd egységek felszerelése a félig magán tanácsadókba. A fióktelep egy 300 férőhelyes nézőtérrel és az első fióktelep-stúdióval is rendelkezik a Channel News Asia számára. Dedikált társalgók

Projekt neve : DBS HQ, A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

DBS HQ A Bank Hq Fióktelepe

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.