Design magazin
Design magazin
A Vezeték Nélküli Hangszóró

Saxound

A Vezeték Nélküli Hangszóró A Saxound egy egyedülálló koncepció, amelyet a világ néhány vezető hangszórója ihlette. Ez a már néhány évvel ezelőtt elkészített legjobb innováció fúziója saját innovációnk keverékével, ezáltal egy teljesen új élményt nyújtva a emberek.A Saxound alapvető elemei a hengeres alak és a menetes szerelvény.A Saxound méretét egy rendszeres, 13 centiméter átmérőjű és 9,5 centiméter magasságú kompakt lemez ihlette, amelyet egy kézzel lehet elmozgatni.Keresikből áll. 1 „Csípők, két 2” középső meghajtó és egy basszus radiátor, ilyen kis alakban elrendezve.

Projekt neve : Saxound, A tervezők neve : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Ügyfél neve : Design Under Garage.

Saxound A Vezeték Nélküli Hangszóró

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.