Design magazin
Design magazin
Fogászati Lézer

LiteTouch™

Fogászati Lézer A LiteTouch ™ egy Erbium: YAG fogászati lézer (2940 nm hullámhossz) kemény és lágy szövetek kezelésére. Az Erbium: YAG hullámhossz jól felszívódik a fogakat és a csontot felépítő víz- és hidroxil-étvágy-molekulákban, ezért a legkeményebbek a kemény és lágy szövetek sokféle alkalmazására. A LiteTouch ™ a Laser-in-the-Handpiece ™ technológiával példátlan pontosságot és energiát biztosít, ergonómiai korlátozások nélkül, lehetővé téve a mikro-műtétet és a nem invazív működési képességeket, miközben fokozza a megelőző fogászatot.

Projekt neve : LiteTouch™, A tervezők neve : Light Instruments Ltd., Ügyfél neve : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Fogászati Lézer

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.