Design magazin
Design magazin
Kabát Állvány

Lande

Kabát Állvány A kabátállvány úgy lett kialakítva, mint egy rendkívül dekoratív és funkcionális irodai szobor, a művészet és a funkció összeolvadása. A kompozíció esztétikai formaként gondolták az irodahelyiséget és a mai ikonikus vállalati ruházat, a Blazer védelmét. A végeredmény egy nagyon energikus és kifinomult darab. A gyártás és a kiskereskedelem szempontjából a darab könnyű, erős és tömeggyártható volt.

Projekt neve : Lande, A tervezők neve : Fabrizio Constanza, Ügyfél neve : fabrizio Constanza.

Lande Kabát Állvány

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.