Design magazin
Design magazin
A Commodia Komód

Commodia

A Commodia Komód Az ArteNemus Commodia egy komód, organikus felületekkel és formákkal. Kiemelkedő megjelenését hangsúlyozza a kivételes minőségű fafajok használata és a kiemelkedő kivitelezés. Alakját hangsúlyozza a felületek fa színe és az élek fa színe közötti kontraszt. Ezenkívül az anyagok és a rejtett felületek finomításai ugyanolyan különös figyelmet fordítanak a minőségre, mint a látható felületek tulajdonságai, esztétikai elképzelést eredményezve folytonosság nélkül. A Commodia tervezése kortárs és klasszikus ihletésű.

Projekt neve : Commodia, A tervezők neve : Eckhard Beger, Ügyfél neve : ArteNemus.

Commodia A Commodia Komód

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.