Design magazin
Design magazin
Nyaklánc

Scar is No More a Scar

Nyaklánc A terv mögött drámai, fájdalmas történet áll. A testén lévő felejthetetlen kínos heg ihlette, amelyet 12 éves koromban erős tűzijáték égetett. Miután megpróbálta lefedni egy tetoválással, a tetováló figyelmeztette, hogy rosszabb lenne a félelmet lefedni. Mindenkinek megvan a hegéje, mindenkinek megvan a felejthetetlen fájdalmas története vagy története, a gyógyulás legjobb megoldása az, ha megtanuljuk szembenézni azzal, és erősen legyőzni, ahelyett, hogy eltakarnák, vagy megpróbálnák elmenekülni tőle. Ezért remélem, hogy az ékszeremet viselő emberek erősebbek és pozitívabbak lehetnek.

Projekt neve : Scar is No More a Scar , A tervezők neve : Isabella Liu, Ügyfél neve : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Nyaklánc

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.