Design magazin
Design magazin
A Dohányzóasztal

Catena

A Dohányzóasztal A dohányzóasztal négy oldalsó asztalból állt. Az oldalsó asztalok szokatlan elhelyezése a dohányzóasztal L alakját alkotja, amely a dohányzóasztalok eredeti formája. Az asztalok kávé- vagy oldalsó asztalként való használatához nincs különösebb erőfeszítés. Csak az oldalsó asztalokat kell L alakúvá tenni. Az egyes oldalsó asztalok teherhordó elemeit ugyanazon alak különböző kombinációjának felhasználásával alakítják ki. Ez az egyszerű alak, egy kör alakú szögletes téglalap, a dohányzóasztal mindkét oldalának formája, tehát az egyes oldalsó asztalok és a a dohányzóasztalok formája eltérő, de összefügg.

Projekt neve : Catena, A tervezők neve : Ayça Sevinç Tatlı, Ügyfél neve : .

Catena A Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.