Design magazin
Design magazin
Komód

dog-commode

Komód Ez a komód külsőleg hasonló a kutyához. Nagyon örömteli, de ugyanakkor nagyon funkcionális. Tizenhárom különböző méretű doboz található ebben a komódban. Ez a komód három különálló részből áll, amelyek össze vannak kötve, hogy egyetlen egyedi dolgot képezzenek. Az eredeti lábak az álló kutya illúzióját adják.

Projekt neve : dog-commode, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

dog-commode Komód

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.